Konference om offentlig ledelse – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Institut for Statskundskab > Konference om offentli...

Konference om offentlig ledelse

Organisationsforandringer er blevet hverdag i de fleste danske organisationer. Der skal ikke længere bare flyttes opgaver mellem afdelinger og sættes nye strategiske mål. Der skal tænkes helt forfra. Disruption er blevet et begreb, der vinder frem og som også har nået ledelsesgangene i den offentlige sektor. Overalt i landet eksperimenteres der med at organisere kommunale forvaltninger efter kerneopgaven, gentænke opgaveløsningen og sætte borgeren i centrum via nye typer inddragelse og ny teknologi. Ambitionerne om forandring clasher imidlertid ofte med en travl hverdag med begrænsende ressourcer. Mange ledere og medarbejdere giver udtryk for en vis metaltræthed. Og spørgsmålet er, om det i virkeligheden er tid til at gentænke måden, vi driver organisationsforandringer og forandringsledelse på? Det sætter Master of Public Governance fokus på, når årets konference om offentlig ledelse løber af stablen mandag den 25. september 2017.

Med Professor Louise Fitzgerald fra University of Oxford som keynote speaker sætter konferencen fokus på at drive succesfulde forandringsprocesser i offentlige organisationer – hvor ambitionerne ofte er store, men ressourcerne små. 

Jacob Rosenkrands fra bl.a. DR2 Deadline er vært. 

Prisen er DKK 950,- for nuværende/tidligere masterstuderende på CBS og DKK 1.250,- for alle andre deltagere. 

Konferencen finder sted mandag den 25. september 2017 kl. 13.00-18.00 med efterfølgende netværk på Copenhagen Business School, Ovnhallen, Porcelænshaven 20, 2000 Frederiksberg.

Tilmeldingsfrist: Den 20. september 2017.

>>Tilmeld dig her