Dorte Sindbjerg Martinsen som ekspert ved folkehøring om EU – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Institut for Statskundskab > Om instituttet > Institutnyt > Dorte Sindbjerg Martin...

24. februar 2017

Dorte Sindbjerg Martinsen som ekspert ved folkehøring om EU

Folketinget afholder den 25.-26. februar 2017 Folkehøring om EU, i den forbindelse er Dorte Sindbjerg Martinsen indkaldt som ekspert.

Dorte Sindbjerg Martinsen er professor på Institut for Statskundskab, Københavns Universitet. Hun har en Ph.D. fra det Europæiske Universitets Institut (EUI) i Firenze, her forsvarede hun i 2004 sin afhandling om politiske og retlige dynamikker om koordination af social sikring for vandrende arbejdstagere, reguleret ved forordning 1408/71 (nu 883/2004).

Folkehøring om EU

Folkehøringen om EU åbnes med en tale af Folketingets formand Pia Kjærsgaard og formand for Europaudvalget Erik Christensen.

Lørdag den 25. februar 2017 vil Fordele og Ulemper ved EU-borgernes frie bevægelighed blive debatteret. Deltagere ved folkehøringen om EU vil formulerer spørgemål til eksperterne. Her vil Dorte Sindbjerg Martinsen og Jens Arnholtz  sidder klar i Landstinget kl. 13.35 til at besvare deltagernes spørgsmål og debatterer emnet.  Efterfølgende vil en bred vifte af politikerer besvare spørgsmål om samme emne.

Søndag den 26. februar 2017 er fokus på hvad Danmark ønsker at få ud af EU-samarbejdet på dagsordenen, og vil blive debatteret med politikere, og der vil blive afholdt en Partilederrunde.

Kontakt:
Professor Dorte Sindbjerg Martinsen