The Routledge Handbook of Scandinavian Politics – Københavns Universitet

Institut for Statskundskab > Publikationer > The Routledge Handbook...

The Routledge Handbook of Scandinavian Politics

I The Routledge Handbook of Scandinavian Politics giver en række førende internationale eksperter et overblik over nordisk politik i dag. Bogen identificerer og diskuterer en række udfordringer, som de nordiske lande står overfor, når det gælder deres samfunds opbygning, den måde politikken udvikles og tilrettelægges på og indenfor de enkelte politikområder. Alle bogens kapitler er komparative og identificerer forskelle og ligheder mellem de nordiske lande med udgangspunkt i en analyse af udviklingen gennem de seneste årtier. Bogen er et centralt bidrag til forståelsen af nordisk politik og de forandringer, som alle de nordiske lande gennemgår i disse år. Med bidrag fra mere end 30 forskere fra Danmark, Sverige, Norge, Finland og Island er den i sig selv udtryk for nordisk samarbejde.

Anders Wivel

Professor (mso)