Er du lige så klog som professorerne på Institut for Statskundskab? – Københavns Universitet

Political Ideas and Analysis (P.I.A.) > Nyheder > Er du lige så klog som...

27. december 2018

Er du lige så klog som professorerne på Institut for Statskundskab?

NYTÅRSQUIZ 2018

Tag årets sværeste nytårsquiz og få svaret. P.I.A.’s nytårsquiz er udarbejdet på baggrund af Institut for Statskundskabs professorer og lektorers nyeste forskning og analyser fra år 2018 og derfor muligvis årets sværeste nytårsquiz. Kan du klare den?

P.I.A. logo

Political Ideas and Analysis er Institut for Statskundskabs offentlige policy platform.

P.I.A. har som ambition sammen med forskere, beslutningstagere og andre at afkorte afstanden fra forskning til forandring i samfundet. Vi bringer den nyeste forskningsviden i spil og bidrager derved til nye løsninger på komplekse politiske og samfundsmæssige udfordringer på dansk, europæisk og globalt plan.

Du kan altid kende P.I.A.’s politiske ideer og analyser på, at de er:

Pålidelige – viden du kan tro
Involverende – viden du kan nå
Anvendelige – viden du kan bruge

Puzzle Pieces er korte, overskuelige og digitale policy briefs, der giver dig én "brik" forskningsbaseret viden, du kan tro, nå og bruge.