Institut for Statskundskab inviterer fordybelsen med på Folkemødet – Københavns Universitet

Institut for Statskundskab > Om instituttet > Institutnyt > Institut for Statskund...

06. juni 2018

Institut for Statskundskab inviterer fordybelsen med på Folkemødet

FOLKEMØDE

Hvis man er træt af at zappe fra debat til debat, tilbyder Institut for Statskundskab på årets Folkemøde en mulighed for fordybelse. I en række forelæsninger hos RÆSON i det gamle Missionshus, vil fire forskere give deres bud på, hvad politik er.

Folkemøde

For politik er andet og mere end debatter. Og RÆSON har inviteret fire forskere fra Institut på Statskundskab på Københavns Universitet til at give dig deres bud på, hvad det kan være. I fire forelæsninger med hver deres twist på indledningen ”Politik er…”  vil forskerne give publikum mulighed for at fordybe sig i, hvad politik er.

Institutleder Mikkel Vedby Rasmussen siger om tankerne bag samarbejdet: “Statskundskab er glade for at samarbejde med RÆSON om en foredragsrække om store samfundsmæssige udfordringer. På Statskundskab uddanner vi problemløsere; vi giver vores studerende en kritisk forståelse af de store samfundsmæssige problemer – og det er den forståelse, vi gerne vil dele ud af på Folkemødet. På Folkemødet kan man zappe fra et telt til et andet, men vi vil også gerne give muligheden for, at man kan sætte sig ned og fordybe sig. Der vil være et lille stykke universitet i Allinge, hvor vi ikke er bange for at være os selv. Vi tilbyder fordybelse og viden, fordi vi ved, at folk ikke behøver konfetti og standup komikere for at forstå komplicerede politiske problemstillinger”.

Så hvis man trænger til et pusterum med indhold, kan man tage et kig ind i Missionshuset på årets Folkemøde. Det bliver komisk, det bliver billeder, det bliver ledelse - og det bliver luksus:

Politik er komisk
V. professor MSO Lars Tønder
Torsdag den 14. juni kl. 17:00 – 18:00

Politik er ledelse
V. Professor Lene Holm Pedersen
Fredag den 15. juni kl. 14:00 – 15:00

Politik er billeder
Professor Lene Hansen
Lørdag den 16. juni kl. 11:00 – 12:00

Politik er luksus?
Professor MSO Jacob Gerner Hariri
Søndag den 17. juni kl. 11:00 – 12:00

Alle arrangementer streames direkte på nettet, så hele landet kan være med – og alle disse optagelser kan efterfølgende ses online. Gratis.

Link tilgængelig via RÆSONs Facebookside