3. april 2020

Essay-konkurrence: Corona-krisen set med politologiske briller

Konkurrence

Ligesom antropologerne har Fagrådet på Statskundskab og Institutledelsen søsat en essay-konkurrence, hvor studerende på Institut for Statskundskab inviteres til at skrive et kortere essay om Corona-krisen.

Tekst på hvid baggrund

Hvordan har Corona-krisen påvirket det politiske leben i kongeriget, Europa og verden? Hvordan har regeringers og offentlige myndigheders magt og regulering af befolkningerne forandret sig? Hvordan har det påvirket befolkningernes adfærd og politiske holdningsdannelse? Er der politiske bevægelser i medvind og i modvind, hvorfor og hvordan? Hvordan har internationalt samarbejde forandret sig? Og hvordan ser geopolitiske magtstrukturer og magtrelationer ud under og efter Corona-krisen?

Spørgsmålene er mange, og du inviteres som studerende til at bidrage med svar i essay-form.​

Hovedpris

Førsteprisen er 3000 kr. Anden- og tredjeprisen er et gavekort til Academic Books.

Omfang

3-5 sider (1050-1750 ord).

Hvem kan deltage?

Studerende ved Institut for Statskundskabs uddannelser i samfundsfag, sikkerhedsrisikoledelse og statskundskab. ​

Dommerkomité

Institutleder Nina Græger, studieleder Anders Berg-Sørensen, én VIP repræsentant og én studenterrepræsentant. ​

Deadline 1. maj 2020

Send Word-fil med dit essay til Coronaessay@ifs.ku.dk inden kl. 13.59.

Essays modtaget derefter vil ikke blive vurderet.