17. april 2020

Forskerne på Statskundskab er mest i medierne - igen!

Top-20

Forskerne på Statskundskab ligger endnu en gang helt i top i Uniavisens opgørelse over de KU-forskere, der har fået mest medieomtale det seneste år (april 2019 - april 2020).

Der er 20 forskere på årets liste, og Statskundskab indtager hele fire fornemme pladser på listen med sværvægteren Professor Kasper Møller Hansen på førstepladsen. Statskundskabs forskere placerer sig således på listen:

1. Professor Kasper Møller Hansen
3. Professor Peter Nedergaard
5. Professor Marlene Wind
18. Professor Peter Kurrild-Klitgaard

Se hele listen i denne artikel fra Universitetsavisen.

Sidste gang Uniavisen lavede en lignende opgørelse var for perioden 23. juli 2017 – 23. juli 2018. Den gang var der 23 forskere på listen, og fem af dem var fra Statskundskab. På IFS er vi ikke bare stolte over, at flere af vores forskere optræder på listen – vi er i særdeleshed stolte over, at flere af dem optræder på listen IGEN! Der er grund til at være glade og stolte over vores kolleger på Institut for Statskundskab.