3. november 2020

Her er årets undervisere

Pris

Årets undervisningspriser for undervisning på bachelor- og kandidatuddannelserne er nu uddelt.

Studerende på Københavns Universitet. Foto: Sara Galbiati
Foto: Sara Galbiati

Studienævnets Kvalitetsudvalg uddeler igen i år priser for excellent undervisning på bachelor- og kandidatuddannelserne i samfundsfag, statskundskab og ’security risk management’ for det akademiske år 2019/20.

Prisen for excellent undervisning på bacheloruddannelserne

Prisen går i år til Simon Wandel-Petersen, ekstern lektor i første semesterfaget 'Videnskabsteori og metodologi' i efteråret 2019.

I indstillingen fra studenternomineringen står der blandt andet:

“(...) Simons satte stort præg på os, da vi havde vores første skriveøvelse (..) Her understregede Simon, at karakterer og afleveringer grundlæggende er noget andet på universitet end i gymnasiet – navnlig at vi er her for at lære. Det sædvanlige forsøg på at gennemskue, hvad underviseren ønskede, blev i stedet erstattet med et ønske om at skrive noget originalt og vovet. Dette var enormt befriende, og et fantastisk afsæt for vores videre opgaver.”

Prisen for excellent undervisning på kandidatuddannelserne

Prisen går i år til Adjunkt Carolin Hjort Rapp for kandidatvalgfaget 'The Psychology of Politics, Public Opinion and Attitudes Formation' i foråret 2020.

Carolin Rapp modtager årets undervisningspris

I kursusevalueringer lyder begrundelserne blandt andet:

“Carolin has been a very engaged teacher, which has influenced us to take an even bigger part in the discussions in our seminar sessions”.

“Carolin is a brilliant module convener, she is always willing to help and quick to respond to queries, and this module was well structured and we still managed to have productive and useful virtual sessions despite the circumstance”.

I år var følgende nominerede:

Bacheloruddannelserne

• Peter Nedergaard