Europæiske statsledere efter 1945

I denne podcastserie er professor Peter Nedergaard vært for en række samtaler om Europas statsledere efter Anden Verdenskrig. Sammen med en gæst zoomer han i hvert afsnit ind på de mennesker, der har ledet Europas lande efter 1945: Hvem var de? Hvad var karakteristisk for den tid, de ledede i? Og hvilket aftryk efterlod de sig.

Podcastserien er nået til sin anden sæson, som går helt tæt på de britiske statsledere, fra Clement Attlee til Boris Johnson. Hvis du scroller længere ned, kan du også lytte til første sæson, som beskæftiger sig med de de franske statsledere.

Europæiske statsledere efter 1945 #2.7 Margaret Thatcher - en samtale mellem Peter Nedergaard og Lasse Aaskoven (35 min)

Europæiske statsledere efter 1945 #2.6 James Callaghan - en samtale mellem Peter Nedergaard og Rune Møller Stahl (29 min)

Europæiske statsledere efter 1945 #2.5 Edward Heath - en samtale mellem Peter Nedergaard og Lars Bangert struwe (35 min)

Europæiske statsledere efter 1945 #2.4 Harold Wilson - en samtale mellem Peter Nedergaard og Rune Møller Stahl (29 min)