Event Podcasts

I denne podcastserie har du mulighed for at lytte til optagelser af tidligere events, der har været afholdt på Institut for Statskundskab og de forskningscentre, der er en del af instituttet. Denne podcastserie vil løbende blive udvidet, og du finder podcastene i kronologisk rækkefølge med de nyeste øverst.

Eventpodcast #1: CMS Webseminar: Corona og de internationale rammer for Danmarks forsvars- og sikkerhedspolitik (60 min)

Viruskrisen har ramt alle dele af dansk politik. Men hvilke konsekvenser kan krisen få på kort og lang sigt for dansk forsvars- og sikkerhedspolitik? Lyt til tre førende forskeres diskussion fra Center for Militære Studiers webinar den 6. maj 2020.
Medvirkende: Professor Anders Wivel, Københavns Universitet, Vicecenterleder Kristian Søby Kristensen, CMS, Centerleder Henrik Ø. Breitenbauch, CMS.