Summer Schools - Institut for Statskundskab – Københavns Universitet

Summer Schools

Institut for Statskundskab udbyder følgende sommerskoler i sommeren 2018:

  • Europæisk politisk økonomi - på baggrund af tysk lederskab, Macron og Brexit (Seminar) ved Peter Nedergaard
      
  • Nation-building and state formation in the Arctic and Greenland (Udbud) ved Uffe Jakobsen
     
  • Dansk forsvarspolitik og strategiske studier (Seminar) ved Henrik Ø. Breitenbauch

Du kan læse om indhold, litteratur og tidspunkt i kursuskataloget. Du skal være opmærksom på det er intensive kurser, så du forventes at have læst litteraturen inden kurset begynder og vil skulle påregne at have hjemmearbejde i løbet af de uger kurset forløber.

Ansøgningsfristen for studerende som skal ansøge med ansøgningsblanket var den 1. april 2018.

Som kandidatstuderende, der læser på et andet institut end Institut for Statskundskab, kan du søge om optagelse på alle kursustyper. Som bachelorstuderende, der læser på et andet institut, kan du kun søge om optagelse på de kurser, der udbydes på bachelor-niveau. Det vil sige, at du ikke kan søge om optagelse på seminarer.

Som studerende indskrevet ved Institut for Statskundskab skal du søge om optagelse på sommerskoler gennem Selvbetjening på KUnet. Hvis du er bachelorstuderende på Statskundskab og kun mangler ét valgfag på hele bacheloruddannelsen, så kan du søge om optagelse på sommerskole, der er seminarer, gennem blanketten på denne side.

Sommerskoler som udbydes på andre institutter:

Hvis du ønsker at læse på en af disse sommerskoler skal du kontakte de respektive institutter for at høre mere om at blive meritstuderende.