Uddannelser – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Institut for Statskundskab > Uddannelser

Om uddannelserne

Bacheloruddannelser

Bacheloruddannelsen i statskundskab er normeret til 180 ECTS, svarende til 3 års fuldtidsstudier og giver titlen Bachelor i statskundskab (BSc).
2-fagsbacheloruddannelsen i samfundsfag er normeret til 180 ECTS, svarende til 3 års fuldtidsstudier og giver titlen Bachelor i samfundsfag (BSocSc).

Kandidatuddannelserne

Kandidatuddannelsen i statskundskab er normeret til 120 ECTS svarende til 2 års fuldtidsstudier og giver titlen cand.scient.pol.
Kandidatuddannelsen i sikkerheds-og risikoledelse (Security Risk Management) er normeret til 120 ECTS svarende til 2 års fuldtidsstudier og giver titlen cand.soc. i sikkerheds- og risikoledelse. 
2-fagskandidatuddannelsen i samfundsfag er normeret til 120 ECTS svarende til 2 års fuldtidsstudier og giver titlen cand.soc.

Ph.d.-studiet

Ph.d.-studiet er en 3-årig forskeruddannelse, der sigter mod en selvstændig videnskabelig indsats. Uddannelsen berettiger til titlen ph.d. i statskundskab.

Sidefagsuddannelserne

Sidefagsuddannelserne i samfundsfag er for studerende, som ønsker faglig kompetence i samfundsfag eller for studerende, der ønsker et sidefag i samfundsfag som en del af deres bacheloruddannelse.

Meritstuderende

Studerende der ikke er fra Institut for Statskundskab, men som gerne vil følge ét eller flere kurser på statskundskab.

Åbent Universitet (Open University)

Suppleringsordning for folk, der har en færdig universitetsuddannelse, men gerne vil supplere enten med et tilvalg i samfundsfag eller med enkelte fag fra statskundskab.

 Til toppen