Studievejledningen

Vi vejleder alle instituttets studerende og potentielle studerende i stort set alle faglige, praktiske, personlige og sociale spørgsmål i forbindelse med studiet. Er du f.eks. i tvivl om, hvordan du skal planlægge din uddannelse, om du læser det rigtige sted eller hvordan dine drømme kan blive til virkelighed på uddannelsen? Så er vi et godt sted at starte. 

Vi kan også hjælpe dig, hvis du har personlige udfordringer, som påvirker dit studieliv. 

Vi er alle sat godt ind i studiets regler, krav og muligheder. Derudover har vi et stort kendskab til studiemiljøet og problemer, man ofte støder på som studerende. 

Som studievejledere er vi underlagt Forvaltningsloven og har dermed tavshedspligt (på nær i strafferetslige forhold, f.eks. eksamenssnyd). 

Hvordan kan jeg blive vejledt?

Vi har lukket for alle personlige henvendelser samt drop-in på ubestemt tid. 

Vi vejleder på forskellige platforme – find den, der passer til dig. 

Har du et haste-spørgsmål, så ring til os på telefonen
 
Har du et lille eller kort spørgsmål, så kom forbi til drop-in vejledning, hvor vi vejleder i ”de hurtige spørgsmål” for åben dør. Drop-in vejledning er lukket på ubestemt tid. 

Har du et mere omfattende eller personligt emne, så book en personlig samtale med en studievejleder. Her har vi tid til at gå i dybden med det, du gerne vil tale om. Der er sat ca. en halv time af til dig. 

Hvis du har booket en personlig samtale, vil du blive kontaktet med henblik på at afholde samtalen telefonisk eller via. Zoom.

Eller foretrækker du at kommunikere på skrift, så send os en mail med dine spørgsmål eller problemstilling

Vi ser frem til at høre fra dig
Anna, Louise, Mette, Nikolaj og Cathrine

 

Anna
Anna
Louise
Louise
Mette
Mette
Nikolaj
Nikolaj
Cathrine
Cathrine