Studievejledningen

Vi vejleder alle instituttets studerende og potentielle studerende i stort set alle faglige, praktiske, personlige og sociale spørgsmål i forbindelse med studiet. Er du f.eks. i tvivl om, hvordan du skal planlægge din uddannelse, om du læser det rigtige sted eller hvordan dine drømme kan blive til virkelighed på uddannelsen? Så er vi et godt sted at starte.

Vi kan også hjælpe dig, hvis du har personlige udfordringer, som påvirker dit studieliv.

Vi er alle sat godt ind i studiets regler, krav og muligheder. Derudover har vi et stort kendskab til studiemiljøet og problemer, man ofte støder på som studerende.

Som studievejledere er vi underlagt Forvaltningsloven og har dermed tavshedspligt (på nær i strafferetslige forhold, f.eks. eksamenssnyd).

Kontakt SAMF Studenterservice & Studie- og Karrierevejledning

Hos SAMF Studenterservice kan du få vejledning om en bred vifte af emner – alt fra studieplanlægning til udveksling, kandidatvalg, studiemotivation, mm.

Vi tilbyder flere typer af vejledning bl.a. drop-in vejledning, hvis du har brug for en kort snak med en studievejleder. Du kan også booke en samtale (á 25 minutter) samt selvfølgelig ringe eller skrive til os.

Du finder åbningstider samt alle kontaktinformationer på SAMF Studenterservice her – klik på fanen ’SAMF Studie- og Karrierevejledning’.