Efter- og videreuddannelse – Københavns Universitet

Institut for Statskundskab > Uddannelser > Efter- og videreuddann...

Fotograf: Sara Galbiati

Læring er livslang. Derfor har Institut for Statskundskab på Københavns Universitet flere tilbud til dig, som er færdiguddannet, men gerne vil fortsætte med at tilegne dig ny viden.

Master of Public Governance

Master of Public Governance (MPG) er en fleksibel masteruddannelse, der klæder offentlige ledere på til at møde de krav, der er til offentlig ledelse i dag og i fremtiden. MPG'en er et unikt samarbejde mellem Københavns Universitet og Copenhagen Business School. Læs mere om MPG’en.

Åbent Universitet (Open University) og Gymnasiesidefag

Under Åbent Universitet har du mulighed for at supplere din uddannelse med enkelte fag på statskundskab. Læs mere om Åbent Universitet (Open University) og herunder Gymnasiesidefag.

Copenhagen Summer University

Hvert år afholder Københavns Universitet en række kurser i løbet af sommermånederne. Copenhagen Summer University 2018 blev afholdt i august, og du kan læse mere om kurserne via Copenhagen Summer University.

Efter- og videreuddannelse på Københavns Universitet

Københavns Universitet har forskellige tilbud til dig som søger videreuddannelse, viden eller inspiration. Læs mere om andre muligheder for efter- og videreuddannelse på Københavns Universitet.