Efter- og videreuddannelse

Fotograf: Sara Galbiati

Bliv opdateret på den nyeste forskningsbaserede viden fra Institut for Statskundskab og få nye kompetencer og masser af faglig inspiration med et efter- og videreuddannelseskursus. Instituttet tilbyder efter- og videreuddannelse både som åbne kurser samt som skræddersyede kurser til arbejdspladser. Kontakt Institut for Statskundskabs efter- og videreuddannelse på evu@ifs.ku.dk for at høre om mulighederne – og se de aktuelle kurser nedenfor.

Åbent Universitet (Open University) og Gymnasiesidefag

På Åbent Universitet har du mulighed for at supplere din uddannelse med enkelte fag på statskundskab eller med et gymnasiesidefag, hvis du er gymnasielærer. Læs mere om Åbent Universitet (Open University)  eller om Gymnasiesidefag.

Copenhagen Summer University

Hvert år afholder Københavns Universitet en række intensive sommerkurser for ledere og specialister. Læs mere om Copenhagen Summer University.

Efter- og videreuddannelse på Københavns Universitet


Søger du efter- og videreuddannelse inden for andre områder end Statskundskab, tilbyder Københavns Universitet videreuddannelse, viden og inspiration enten som åbne kurser eller skræddersyede tilbud til arbejdspladser. Læs mere om alle de andre muligheder for efter- og videreuddannelse på Københavns Universitet.

Master of Public Governance

Master of Public Governance (MPG) er en fleksibel masteruddannelse, der klæder offentlige ledere på til at møde de krav, der er til offentlig ledelse i dag og i fremtiden. MPG'en er et unikt samarbejde mellem Københavns Universitet og Copenhagen Business School. Læs mere om MPG’en.