29. december 2023

FORUM ophører i sin nuværende form ved årsskiftet

Man siger, at alt godt har en ende, og det er også tilfældet for FORUM for fremtidens offentlige styring og ledelse - i hvert fald i sin nuværende form på Institut for Statskundskab på Københavns Universitet.

Efter i 15 år at have fungeret som netværk for dialog mellem beslutningstagere, forskere og praktikere om fremtidens offentlige styring og ledelse, først ved CBS og siden ved Institut for Statskundskab, ophører FORUM i sin nuværende form ved årsskiftet.
 
Baggrunden for ophøret:
  • Den mangeårige projektleder Henrik Hjortdal har ønsket at skifte projektlederrollen ud med et friere og mindre arbejdskrævende virke for bedre offentlig styring og ledelse. Dette har gjort en fornyelse af bemanding og organisering nødvendig
  • Institut for Statskundskab har i lyset af det forestående krævende arbejde med kandidat- og administrationsreform ikke vurderet det muligt at være en del af denne fornyelse og har opsagt samarbejdet med FORUM.
Men ...
Bestyrelsen i FORUM har imidlertid givet undertegnede mandat til at undersøge om, og i så fald hvordan FORUM eller dele heraf kan fortsætte i andet regi.
 
Vi her fået flere interessante henvendelser fra mulige samarbejdspartnere, som har tilbudt at være vært for det nye FORUM.
 
Tak - og på gensyn? 
 
Foreløbig tak for mange gode år fulde af arrangementer, nye perspektiver, læring, vidensdeling og stort engagement fra jeres side. Vi håber og tror på, at vi sammen har gjort en forskel i den offentlige debat om, og løbende udvikling af, den offentlige styring og ledelse. 
 
Behovet for at fortsætte er til stede. Måske kan vi tage en ny rolle. Når vi ved om og hvordan der etableres et Nyt FORUM, vil du få besked.
 


På vegne af FORUMs bestyrelse,

Hanne Dorthe Sørensen   Christian S. Nissen
dorthe@lederskabelse.dk csn@christiannissen.com
40906973   40273312



FORUM for fremtidens offentlige styring og ledelse

Emner