28. februar 2022

Artikelkonkurrence

KONKURRENCE

For sjette år i træk arrangerer Det Udenrigspolitiske Selskab og Udenrigsministeriet en artikelkonkurrence om et aktuelt, udenrigspolitisk emne. I år handler konkurrencen om flygtninge og migranter i dansk udenrigspolitik.

kvindes hænder skriver på computer.
Foto: pxhere.com

Vinderartiklerne vil blive præmieret med henholdsvis 10.000, 7.500 og 2.500 kr. Vinderne udråbes den 5. april, hvor udenrigsminister Jeppe Kofod besøger Det Samfundsvidenskabelige Fakultet for at holde sin årlige ”State of the nation”-tale. Her vil vinderen af artikelkonkurrencen også holde et kort oplæg på baggrund af sin artikel. 

Deadline for aflevering er den 16. marts 2022 kl. 17:00. Artiklerne, der sendes til udenrigs@udenrigs.dk bliver vurderet af redaktionen af Selskabets tidsskrift: ”Udenrigs”.

Din artikel kan anlægge et bredt, analytisk perspektiv på udviklingen af asyl- og migrationspolitikken og dens plads i EU, eller den kan tage udgangspunkt i idéer eller løsningsforslag, der kan bringe EU-landene tættere på i fællesskab at løse udfordringer med flygtninge og migranter.

Artiklerne skal være på dansk eller engelsk og være på maks. 10.000 anslag (inkl. mellemrum). De skal kunne læses af den engagerede og udlandsinteresserede avislæser.

Læs mere om konkurrencen.